2 oktober 2023

Aflevering en garantie

Na de bestelling van uw auto wordt uw auto getransporteerd naar Poortugaal. Voor de aflevering van uw auto werken wij samen met Garage De Lange, Ambachtsstraat 6, 3176 PR Poortugaal. www.garagedelange.nl

Hier kunt u ook uw huidige auto inruilen. Voor het verkrijgen van een bod op uw auto stuurt u een e-mail naar info@garagedelange.nl met een uitgebreide beschrijving van de conditie van uw auto. Als u ook duidelijke foto’s van uw auto meestuurt en een reĆ«le beschrijving geeft van eventuele schades, krijgt u een prijsaanbieding die zo veel mogelijk de echte waarde van de auto benadert. Zo voorkomt u teleurstellingen als u met de auto bij een bezoek aan de garage voor een uiteindelijke taxatie komt.

Zodra uw auto klaar staat voor aflevering, krijgt u van ons een e-mail met het verzoek tot het maken van een afhaalafspraak. U dient uw auto dan binnen 5 werkdagen af te halen.

De fabrieksgarantie gaat in op de dag van de eerste kentekenregistratie. Het kan zijn dat uw auto om importtechnische redenen al voorzien is van een kentekenregistratie op dag dat de auto bij onze buitenlandse partner wordt opgehaald.

Voor garantieaanspraken kunt u bij alle dealers in Nederland terecht, maar ook Garage De Lange kan defecten die onder de garantie vallen voor u afhandelen.