2 oktober 2023

Profiel

Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met de import van nieuwe voertuigen uit heel Europa. Toen wij zelf een nieuwe auto zochten, ontdekten wij dat auto’s in Nederland aanzienlijk duurder zijn dan auto’s in andere landen van Europa. Zelfs als de kosten van import erbij geteld werden. Echter om een auto in een ander Europees land te kopen, komen er nogal wat administratieve handelingen bij. Handelingen waar veel mensen tegenop zien.

Toch hebben wij zelf onze auto geïmporteerd. Deze ervaring heeft ons doen besluiten dit bedrijf op te zetten. Het kopen van een auto in het buitenland kan zoveel voordeliger zijn dan in Nederland, maar vergt wel veel tijd en kennis van auto’s, belastingwetgeving en importprocedures.
Onze prijzen zijn internet-meeneemprijzen en daarom zijn dit vaste prijzen. Hier komen dan geen andere kosten meer bij, zoals bijvoorbeeld afleveringskosten.
Het kopen van een auto is een kwestie van vertrouwen en geven van een goede prijs tegen de beste kwaliteit. Wij kunnen u dit alles bieden.

Met vriendelijke groet,
John van Noortwijk.

RDW erkend